Resulttia Sportswear — yksilölliset ja sporttiset tekstiilit

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa eri valmistajien sporttisia tekstiileitä yksityishenkilöille, urheiluseuroille, yhdistyksille ja yrityksille. Pienemmätkin määrät omalla tekstillä, seuran logolla ja muilla painatuksilla tai ilman niitä järjestyvät.

Lisätietoja tuotteista ja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Sportswear

045 277 8527
info@sportswear.fi
www.sportswear.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Noutopiste:
Resulttia Sportswear
Teiskontie 13 LT 1
33500 TAMPERE

Avoinna sopimuksen mukaan!

Postiosoite:
Resulttia Sportswear
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
045 672 6722
mika@sportswear.fi

01.11.2018

Hyvän, näyttävän ja suositun tekstiilin arvoitus

Ne ominaisuudet, joita urheilussa käytettäviltä vaatteilta vaaditaan, ovat pitkälti kiinni urheilulajista. Mutta mikä tekee ominaisuuksiltaan oikeanlaisesta tekstiilistä näyttävän, halutun ja suositun? Kaikki alkaa tekstiilin tekemisestä tai valmiin tekstiilin valitsemisesta, mutta asiaan liittyy monta muutakin osatekijää.

Sitten kun urheilullinen, jokaiselta yksityiskohdaltaan viimeiseen saakka hiottu tekstiili on valmistettu tai valittu, alkavat muut haasteet. Vaikka tekstiili itsessään olisi kuinka loistelias hyvänsä, ei ole millään muotoa selvää pässinlihaa, että vaate huomattaisiin. Jos vaate on ulkoisesti vähemmän mielenkiintoinen, mutta teknisesti viimeisen päälle loistelias, se ei yksistään riitä. Jos halutaan tulla huomatuksi ja nähdyksi, täytyy näyttävyyteen panostaa aivan eri tavalla. Haastavaa on se, mitä painatuksia laitetaan, millä väreillä ne tulevat ja millä tekniikoilla saadaan aikaiseksi sekä paras että kestävin lopputulos.

Kun painatukset on tehty ja tekstiili kaikin puolin valmis käyttöä varten, ei vieläkään ole tyytyväisyystakuuta sille, että saadaan paljon näkyvyyttä ja positiivista pöhinää. On aivan eri asia pukea kaikkien tuntema maailmantähti tekstiiliin kuin ei kenenkään vieraspaikkakuntalaisen tunnistama paikallinen urheilija. Ei ole sattumaa, että huippulaadukkaita tekstiileitä mainostavat huippu-urheilijat ja muiden alojen todelliset huippunimet. Jos todellinen maailmantähti käyttää tunnetun brändin tunnettua tekstiiliä ja hymyilee vastustamattomasti vaatekappale yllään, on kyseisen tekstiilin pakko olla hyvä. Näinhän kuluttaja asian heti mainoskasvon iloisen ilmeen nähdessään mieltää.

Urheilupiireissä ovat paljon puhetta herättäneet esim. Zlatan Ibrahimovicin suoritukset ja tempaukset niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Paljon on ollut puhetta siitä, onko miehen menestyksekäs pelaajaura auttamattomasti ehtoopuolella, sillä hänet näkee tämän tästä telkkarissa ja muissa medioissa. Ei kuitenkaan jalkapalloon liittyen. Viimeksi on kohistu tämän ruotsalaistähden mahdollisesta megasopimuksesta tunnetun peliyrityksen kanssa. Tästä asiasta sivusto Suomi Netticasino tietää kertoa lisää.

Olipa kyse sitten Zlatanista tai kenestä tahansa muusta kaikkien tuntemasta maailmantähdestä, he kaikki tietävät arvonsa. Kyllä vaan, puhuttiinpa sitten stadionit täyttävästä urheilijasta tai rokkistarasta. He ovat esikuvia, heitä seurataan ja heihin halutaan samastua. Jotkut ottavat mallia heidän pukeutumisestaan. Tästäkin syystä on erittäin tärkeää, miten vaatetus ja muut ulkoiseen olemukseen liittyvät seikat on hoidettu. Varmaa on ainakin se, että vaatetus on mietitty tilaisuuden ja tapahtuman luonteeseen sopivaksi, jos paikalla on runsaasti ihmisiä ja tiedotusvälineiden edustajia.

Mutta vaikka pukeutuja olisi millainen tähti tahansa, ei tähteys yksistään riitä herättämään kiinnostusta takkia, paitaa, housuja tai muuta tekstiiliä kohtaan. Kyse on kokonaisuudesta. Jos jokin osa-alue ei toimi, lopputulos ei ole toivotunlainen.

Me Resulttia Sportswearilla pyrimme kaikin tavoin varmistamaan sen, että kokonaisuuden heikko lenkki ei ole ainakaan tekstiili itsessään. Myymme vain laadukkaita ja tunnettujen valmistajien tekstiileitä. Tuotevalikoimasta löytyy sopivia tekstiileitä niin maailmantähdille kuin oman elämänsä sankareillekin, eli ihan jokaiselle.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Copyright © 1998-2021 Resulttia Sportswear