Resulttia Sportswear — yksilölliset ja sporttiset tekstiilit

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa eri valmistajien sporttisia tekstiileitä yksityishenkilöille, urheiluseuroille, yhdistyksille ja yrityksille. Pienemmätkin määrät omalla tekstillä, seuran logolla ja muilla painatuksilla tai ilman niitä järjestyvät.

Lisätietoja tuotteista ja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Sportswear

045 277 8527
info@sportswear.fi
www.sportswear.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Noutopiste:
Resulttia Sportswear
Teiskontie 13 LT 1
33500 TAMPERE

Avoinna sopimuksen mukaan!

Postiosoite:
Resulttia Sportswear
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
045 672 6722
mika@sportswear.fi

06.04.2019

Peliasut niin jalkapalloon kuin muihinkin lajeihin

Resulttia Sportswear toimittaa urheiluseurojen ja joukkueiden peliasuja. Jos mietitään jalkapallon peliasujen valmistajia ja vaikkapa Englannin pääsarjatasoa, peliasut ovat tärkeässä roolissa. Monet fanit ovat hankkineet suosikkiseuransa pelipaidan ulkomailta saakka pukeakseen sen ylleen pelipäivänä.

Jotta oman suosikin peliasun hankinta tai fanimatka Englantiin peliä seuraamaan onnistuu, täytyy rahoituksen olla kunnossa. Lainavertailu Zmartalla on mahdollista tehdä nopeasti netissä.

Vielä 1970-luvulla jalkapallossa pelipaitojen ja -asujen päätehtävä oli erottaa joukkueet toisistaan. Leicesteristä kotoisin ollut Admiral muutti kuitenkin peliasujen kehityksen hyvin yksinkertaisella "vauhtiraidallaan". Kaudella 1974-1975 Admiralin paitoihin sonnustautuivat mm. Leeds United ja Stoke City. Valtaosa joukkueista luotti kuitenkin yhä edelleen Umbroon.

Saksalaisyhtiö Adidaksen paidat nähtiin Englannin pääsarjassa ensi kertaa kaudella 1976-1977, mistä kiitos kuuluu Queens Park Rangersille. Seuraavalla kaudella Adidakseen vaihtoivat Birmingham City, Ipswich Town, Middlesbrough ja Nottingham Forest. 1970-luvulla pääsarjatason tekstiilivalmistajia olivat Admiralin, Umbron ja Adidaksen lisäksi Bukta ja Le Coq Sportif.

Englannin kentillä 1980-luku oli Umbron ja Adidaksen valtakautta. Kaudella 1980-1981 pääsarjan 22 seurasta peräti 18 pukeutui Umbron tai Adidaksen vermeisiin. Admiral vaatetti Coventryn ja Leedsin, Le Coq Sportif Tottenhamin ja Patrick Southamptonin. Kaudella 1984-1985 mukaan saatiin tanskalainen urheilutekstiilien valmistaja Hummel, jonka liigakentille toi Norwich City. Muista 1980-luvun peliasuvalmistajista mainittakoon Henson ja Spall. Kaudella 1988-1989 puolet 20 joukkueesta luotti muihin valmistajiin kuin Umbroon ja Adidakseen.

Englannin pääsarjassa Adidas ja Umbro joutuivat 1990-luvulla antamaan tilaa uusille tekijöille, joita olivat mm. Asics, Nike, Puma ja Reebok. 1990-luvulla tekstiilivalmistajat View From ja Clubhouse vaatettivat QPR:n. Swindonin peliasut sen ainoalla pääsarjakaudella valmisti Loki. Sunderlandin puki Avec.

Kaudella 1994-1995 Valioliigan eli Englannin korkeimman sarjatason seuroista enää vain Liverpool luotti kolmeen raitaan. 1990-luvulla Mestareiden liigaan panostanut Adidas on kuitenkin sittemmin tehnyt vahvan paluun Valioliigaan ja Englannin liigakentille. Adidakseen ovat luottaneet esim. Manchester United, Leicester ja Watford.

2000-luvulla tekstiilivalmistajien määrä on lisääntynyt entisestään. Kausilla 2004-2005 ja 2005-2006 tehtiin ennätys, kun 20 Valioliigan seuraa käytti yhteensä 14 eri valmistajan peliasuja. Englannin liigaviheriöillä Adidas ja Umbro ovat jälleen isoja nimiä, mutta niin ovat myös Nike ja Puma.

Esim. Arsenalin fanit ovat toivoneet Adidaksen korvaavan Puman seuran tekstiilitoimittajana. Jos katsotaan viime vuosia ja Euroopan viittä suurinta pääsarjaa, voidaan todeta, että Nike on erittäin usein vaatettanut mestarijoukkueen. Oltiinpa sitten Englannin jalkapallokentillä tai Suomen stadioneilla, tekstiilivalmistajalla on merkitystä. Toki lopulta pelilliset asiat ovat ne kaikista tärkeimmät menestykseen vaikuttavat tekijät.

Resulttia Sportswear toimittaa useiden eri valmistajien pelipaitoja ja muita tekstiileitä joukkueille. Esimerkkeinä mainittakoon Craft, Joma ja Stanno, joihin luottavat useat seurat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Haluttaessa teetämme verryttelyasutkin seuran väreillä ja sponsoreiden logoilla.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Copyright © 1998-2021 Resulttia Sportswear