Resulttia Sportswear — yksilölliset ja sporttiset tekstiilit

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa eri valmistajien sporttisia tekstiileitä yksityishenkilöille, urheiluseuroille, yhdistyksille ja yrityksille. Pienemmätkin määrät omalla tekstillä, seuran logolla ja muilla painatuksilla tai ilman niitä järjestyvät.

Lisätietoja tuotteista ja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Sportswear

045 277 8527
info@sportswear.fi
www.sportswear.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Noutopiste:
Resulttia Sportswear
Teiskontie 13 LT 1
33500 TAMPERE

Avoinna sopimuksen mukaan!

Postiosoite:
Resulttia Sportswear
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
045 672 6722
mika@sportswear.fi

31.12.2019

Digitaalista kaupankäyntiä ja joustavaa maksamista

Tätä artikkelia kirjoitettaessa tulee mieleen monenlaista asiaa. Joulu on juuri vietetty, vuodenvaihde on vielä edessä. Tänään olisi sitten niin kuin vuoden 2019 viimeinen päivä ja samalla 2010-luvun viimeinen päivä. Vuonna 2011 perustetulle Resulttia Sportswearille kulunut vuosi oli toistaiseksi kansainvälisin. Internetin ja sen mahdollistaman verkkokaupankäynnin myötä liiketoiminta sen kuin vaan kansainvälistyy. Näin on tapahtunut myös Resulttia Sportswearilla. Samaan aikaan tuotevalikoima on monipuolistunut entisestään.

Internetiin, kaupankäyntiin ja maksamiseen liittyen on tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia. Rahoitus on yksi keskeinen asia, mihin siihenkin on tarjolla vaikka mitä. Nykyään paljon kuulee puhuttavan joustoluotosta, jolla tarkoitetaan vapaasti kontrolloitavissa olevaa luottoa tai tarvittaessa korotettavissa olevaa kiinteää lainaa. Käytännössä markkinoilla on tarjolla kahdenlaisia joustavia luottoja. Pankit ovat keskittyneet lähinnä kertaerässä maksettavien joustoluottojen myöntämiseen, kun taas muut tahot panostavat enenevässä määrin luottokortin tyyppiseen kestolainaan.

Eri vaihtoehtoja joustoluottoon voi kätevästi vertailla netissä. Vaikkapa tästä löytyy lisäinfoa joustoluotoista ja eri tavoista vertailla niitä. Kyllä tässä täytyy taas kerran todeta, että näin se homma vaan etenee. Vuodet vaihtunut, vuosikymmenet vaihtuvat ja finanssiala kehittyy. Kun kehitystä seuraa ja muistelee, millaista on ollut ennen Internetiä ja mobiililaitteita, joskus kyllä väkisinkin tulee miettineeksi, mihin nykytahdilla vielä päädytäänkään.

Aihe on siinäkin mielessä hyvin ajankohtainen, että lisää vaihtoehtoja digitaaliseen maksamiseen ilman luottokorttia on tulossa. Esimerkkeinä mainittakoon Creditea, N26 ja Revolut. Erilaisissa mobiilimaksamiseen kehitetyissä ja suunnatuissa ratkaisuissa, joiden määrä kasvaa vinhaa vauhtia ja käyttö lisääntyy kaiken aikaa, keskeisenä ajatuksena on ikään kuin yhdistää joustoluotto ja mobiililompakko kiinteästi toisiinsa. Lopputuloksena syntyvät ratkaisut ovat käyttäjilleen niin yksinkertaisia, helppokäyttöisiä ja myöskin turvallisia, että ne valtaavat alaa vanhoilta maksutavoilta. Paluuta vanhaan ei enää ole.

Kuten tästäkin voidaan huomata, moni asia digitalisoituu yhä enemmän ja siirtyy kovalla rytinällä Internetiin. Niinpä myös meillä Resulttia Sportswearilla on ruvettu entistä enemmän miettimään, miten Internetiä voisi entistä enemmän hyödyntää, jotta voisimme jatkossa tarjota yhä kattavampaa palvelua, monipuolisempia tuotteita ja parempaa asiakaspalvelua. Tässä vaiheessa voidaan sanoa, että yhteistyömme EU:n sisällä toimivien tekstiilialan yritysten kanssa on jo kuluvan vuoden aikana lisääntynyt merkittävästi ja suuntaus tulee varmasti jatkumaan tällaisena.

Kansainvälisen yhteistyön lisääntymisen lisäksi Resulttia Sportswearilla on vakavassa harkinnassa vaihtoehto, että tekstiileitä ruvettaisiin maahantuomaan ja kenties myös teettämään. Todennäköistä kuitenkin on, että 2020-luvu vanhenee jonkin verran ennen kuin tähän pisteeseen asti edetään. Alustavia suunnitelmia teetettävistä ja maahantuotavista tuotteista on kuitenkin jo olemassa. Toki myös potentiaalisten yhteistyökumppaneiden yhteydenottoja sekä ehdotuksia vastaanotamme ja käsittelemme mielellämme. Urheilutekstiilit ja niihin liittyvät yhteistyökuviot ovat päällimmäisenä mielessämme myös nyt, kun siirrytään 2020-luvulle ja mietitään tuotevalikoiman pääpainopisteitä.

Jos mietitään 2020-lukua ja sen alkua, varmasti yksi kehityskohteemme tulee olemaan Internet-sivustomme ja kenties ikioma verkkokauppa. Eipä kuitenkaan vielä liikaa paljasteta tulevaisuuden uudistuksia ja muutoksia. Yhä digitaalisempaa kaupankäyntiä ja maksamista kohti menemme kuitenkin jatkossa entistä voimakkaammin, sen voi jo tässä vaiheessa sanoa.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Copyright © 1998-2023 Resulttia Sportswear