Resulttia Sportswear — yksilölliset ja sporttiset tekstiilit

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa eri valmistajien sporttisia tekstiileitä yksityishenkilöille, urheiluseuroille, yhdistyksille ja yrityksille. Pienemmätkin määrät omalla tekstillä, seuran logolla ja muilla painatuksilla tai ilman niitä järjestyvät.

Lisätietoja tuotteista ja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Sportswear

045 277 8527
info@sportswear.fi
www.sportswear.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Noutopiste:
Resulttia Sportswear
Teiskontie 13 LT 1
33500 TAMPERE

Avoinna sopimuksen mukaan!

Postiosoite:
Resulttia Sportswear
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
045 672 6722
mika@sportswear.fi

27.10.2020

Tarkkaavaisuutta tekstiilien laatuun ja merkkauksiin

Näin COVID-19-aikana ajattelee montaa asiaa ehkä hieman eri kantilta kuin aikana ennen koronan kaltaista vitsausta, joka ravisuttaa ja vavisuttaa koko maailmaa. Tulee ehkä mietittyä tarkemmin sitäkin, mihin oikeastaan kannattaa satsata rahaa ja mikä lopulta on tärkeää, välttämätöntä. Kun matkustus- ja kokoontumisrajoitukset painavat päälle ja etätyösuositus on osa paljon puhuttua "uutta normaalia", ei tule ehkä niin tuhlattua rahaa turhuuksiin ja monet heräteostokset jäävät sitä myöten tekemättä.

Mutta täytyy myöntää, että tänään tuli tehtyä heräteostos. Nimittäin tukku, josta Resulttia Sportswear hankkii osan tekstiileistä asiakkailleen, mainosti syystakkeja erittäin houkuttelevalla ja huokean tuntuisella hinnalla, joka — kuinkas muutenkaan — oli enää yhden päivän ajan voimassa. Siispä kiireellä katsomaan, millaisia takkeja syksyksi oli kampanjahintaan tarjolla, värejä vertailemaan ja tilausta tekemään. Näin siinä vaan pääsi käymään, että syystakki TeeJaysin mallistosta tuli hankittua. Mutta juu, tämä osoittaa ainakin sen, että vaikka kuinka on korona-aika ja päivät kuluvat etätyötä tehdessä, niin ulkoilua varten on hyvä pitää vaatetus ajan tasalla. Syksyn sateissa tulee äkkiä äitiä ikävä, elleivät takki, housut ja kengät ole viimeisen päälle. Hyvästä asukokonaisuudesta ei kannata tinkiä, mutta monesta muusta asiasta kylläkin.

Koronakaudesta huolimatta myös urheilurintamalla on aktivoiduttu, vaikka keväällä ja kesällä monet sarjat ja seurojen toiminta olivat täysin jäissä, siis kerta kaikkiaan täydellisessä stopissa. No, nyt kun sarjat taas pyörivät ja joukkueet kokoontuvat peleihin ja treeneihin, niin seura-asut ja muut tekstiilit ovat ajankohtainen asia. Meillekin tukku jos toinenkin kilpaa mainostaa seura-asuja, jotka ovat "täydellisiä". Mutta kun valikoimaa sitten tarkemmin katsoo, usein huomaa, ettei tekstiileihin painaminen olekaan ihan yksinkertainen asia. Kyllähän seura-asussa seuran logo olla pitää — eihän se muuten ole seura-asu eikä mikään! Eli hieman toivoisi tarkkaavaisuutta, kun tekstiileitä mainostetaan "täydellisinä" seurojen tarpeisiin.

Kun sitten semmoinen painatuksille ja brodeerauksille soveltuva seuratekstiili löytyy, ovat mahdollisuudet monet. Eikä tarvitse miettiä asiaa ainoastaan urheiluseurojen näkövinkkelistä. Seurojen ohella yleisesti ottaen erilaiset verkkosivustot ovat sellaisia, joita voi kätevästi mainostaa erilaisin tekstiilein ja painatuksin.

Ihan vaan esimerkkinä, informaatiota ilmaiskierrosten hankkimisesta sivustolla UusimmatKasinot ja monella muullakin on sivukaupalla ja metritolkulla. Jos halutaan, että ihmiset löytävät tiensä näille erilaisille infosivustoille, mikä estää tekemästä tekstiileitä niihin viitaten ja omilla painatuksilla? Nykyään sivustoilla kun tuppaa varsin usein olemaan näyttävä logo, joka on helposti painettavissa tekstiileihin aina T-paidoista lippalakkeihin ja pyyhkeisiin asti. Tekstiilien ohella painatus voi olla astioissa tai melkeinpä ihan missä vaan. Mielikuvitus on rajana.

Kannattaa siis näin korona-aikanakin panostaa tekstiileihin ja merkkauksiin. Laadukas tekstiili ja siihen laadukas painatus tai brodeeraus — kas siinäpä on kannattava ja pitkäikäinen satsaus. On kyllä etätyötäkin paljon mukavampi tehdä, kun laadukas ja kotoisa oloasu on tuunattu omine pikku painatuksineen. Ja mikä jottei näin isänpäivän lähestyessä tilaisi isukillekin kasan vaatteita, joissa isäpappa viihtyy vielä isänpäivän jälkeenkin. Kukapa vaari ei haluaisi kotiasua, jossa on rakkaan lapsenlapsen piirros siististi painettuna?

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Copyright © 1998-2021 Resulttia Sportswear