Resulttia Sportswear — yksilölliset ja sporttiset tekstiilit

Resulttia Sportswear on tekstiilien jälleenmyyjä, joka toimittaa eri valmistajien sporttisia tekstiileitä yksityishenkilöille, urheiluseuroille, yhdistyksille ja yrityksille. Pienemmätkin määrät omalla tekstillä, seuran logolla ja muilla painatuksilla tai ilman niitä järjestyvät.

Lisätietoja tuotteista ja yrityksestä

Artikkeliarkistomme

Yhteystietomme

Resulttia Sportswear

045 277 8527
info@sportswear.fi
www.sportswear.fi

Y-tunnus: 1468509-8

Noutopiste:
Resulttia Sportswear
Teiskontie 13 LT 1
33500 TAMPERE

Avoinna sopimuksen mukaan!

Postiosoite:
Resulttia Sportswear
Säästäjänkatu 9 G 45
33840 TAMPERE

Yhteyshenkilö:
Mika Salonen
045 672 6722
mika@sportswear.fi

23.12.2014

Omanlaiset mainostekstiilit talvipakkasille

Tällä artikkelilla aloitetaan Resulttia Sportswearin artikkelisarja, jossa pääpaino on tekstiilien maailmassa. Tekstiilien jälleenmyyntiin keskittyvä yrityksemme on Internet-sivustoihin ja erilaisiin urheilun tulospalvelujärjestelmiin erikoistuneen Resulttia Solutionsin aputoiminimi, mistä syystä artikkelimme koskettavat sporttisten — ja myös vähemmän sporttisten — tekstiilien lisäksi tietokonemaailmaa ja Internetiä. Kirjoituksilla ja esimerkeillä pyrimme herättämään ideoita ja ajatuksia siitä, miten omaa urheiluseuraa, yritystä tai vaikkapa verkkosivustoa voisi mainostaa ja miten mainos voisi olla luonteva osa omaa vaatetusta.

Tätä kirjoitettaessa joulu on ovella, jos asian näin kuluneesti haluaa ilmaista. Mikäli vaatetuksen kanssa on sama tilanne, pukinkonttiin on syytä laittaa myös pehmeitä paketteja, jotta vaatetus ei olisi millään muotoa kulunutta vaan mukavaa ja sopivaa. Talvitakit, joita Resulttia Sportswearilta löytyy monelta eri valmistajalta, on hyvä brodeerata seuran tai yrityksen logolla ja/tai sloganilla. Jokaisella tontullakin on punainen lakki, joten miksei myös kaikilla omassa yrityksessä tai liikuntaporukassa olisi yhtenäinen asu. Talvitakeista yhtenäistäminen ja yhteenkuuluvuuden tunteen rakentaminen on hyvä aloittaa. Takkien lisäksi pipot ja kaulaliinat on mahdollista tehdä omalle porukalle mieleisiksi. Ne tulevat varmasti tarpeeseen talvipakkasten paukkuessa ja lumihiutaleiden hiljalleen peittäessä maan.

Aina voi tuunata, ellei kaupan hyllyltä tunnu millään löytyvän jo valmiiksi mieleistä. Erilaiset painatukset ja brodeeraukset ovat kätevä tapa aikaansaada uutta eloa vaikkapa jo mukamas vanhentuneisiin, mutta yhä edelleen hyväkuntoisiin talvitakkeihin ja muihin asusteisiin. Myös lasten päähän pipo kelpaa tekemällä siitä heille mieleinen. Mikäpä sen mukavampaa kuin vielä vanhempanakin muistaa, millainen pipo oli päässä vuosikymmeniä sitten, kun Suomessa oli vielä lunta ja pakkasta...

Jotta homma ei menisi tässä vaiheessa muisteluksi, otetaan esimerkki siitä, miten Internet-sivustoa voisi kenties tuoda esiin omassa tai kaveriporukan talvitakissa. Valitaan takki Matterhornin laajasta valikoimasta, joka on saatavissa Resulttia Sportswearin kautta. Nyt tuodaan esiin nettipelaamiseen liittyvää Internet-sivustoa, joten takki saa olla mahdollisimman sporttinen ja nuorekas. Takkiin voidaan alkajaisiksi brodeerata sivuston osoite tai nimi joko pienin kirjaimin rintaan tai vaihtoehtoisesti suuremmalla fontilla värikkäästi selkään. Brodeerauksissa yksinkertaisuus on hyväksi. Lyhyt, ytimekäs teksti erottuu parhaiten ja jää mieleen. Esimerkkitapauksessa kannattaa miettiä sitä, jäisikö kyseisen vertailusivuston logo mieleen ja saisiko sen takkiin riittävän selkeästi. Usein riittää pelkkä nettiosoite.

Edellisessä esimerkkitapauksessa sekä takin että brodeerausten väriä mietittäessä nettisivuston värimaailmaa on hyvä hyödyntää, jotta vaatteet ja nettisivusto ovat keskenään mahdollisimman yhtenäiset. Kannattaa miettiä takin lisäksi pipoa tai kaulaliinaa, jotka väritykseltään ovat takkiin sopivat. Eikä kannata myöskään unohtaa, mitä takin alle laitetaan. Collegepaidat ja muut pitkähihaiset paidat voi yhtä hyvin painattaa ja valjastaa verkkosivuston mainostuksen apuvälineiksi. Ja ellei nettisivustoa halua mainostaa, voi aina keksiä jotain muuta ja omaperäistä, mikä herättää huomiota ja jää mieleen.

Yhteistyökumppaneitamme

JM Pool Cues teettää, maahantuo ja myy JM-merkkisiä biljardikeppejä ja muita laadukkaita biljarditarvikkeita.

Resulttia Software on kansainvälisesti toimiva yritys, joka keskittyy Microsoft Windowsissa toimiviin apuohjelmiin, työkaluihin ja muihin ohjelmistoihin, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

Resulttia Solutions on urheiluseurojen ja yritysten toiminnan kehittämiseen erikoistunut innovatiivinen ohjelmistoalan yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa tietokoneohjelmistoja, Internet-palveluita ja huippuunsa viritettyjä välineitä uusille metriluvuille pyrkiville yrityksille, yhdistyksille ja urheilijoille.

Copyright © 1998-2024 Resulttia Sportswear